lørdag 16. juni 2012

Jeg har sydd

To små sirkelpunger i svart og grå. Passer gjerne til en mann også. Rommer ganske mye. Lagde  skråbånd selv som passet til stoffet. Quiltet sammen i to variasjoner. Havner i den store julegaveboksen. Det skjer desverre veldig lite på syfronten for tiden.
I dag på min bursdag, våknet jeg tidlig. Jeg lå en stung og fabulerte om hvor snill jeg skulle være med meg selv idag. Når har det seg imidlertig sånn at mammaer som feirer bursdag har en litt annen variant enn et vanlig bursdagsbarn.
Første timen holdt jeg meg til det jeg hadde lovet. Kokte kaffe og satt ute på terrassen i morgensol og fuglesang. Visste dette ville bli en flott dag. Bare å kjenne på og være i nuet. Kaffen var fortreffelig og jeg kjente kroppen bare nøt og nøt stillheten og morgenen.
Nå har det seg sånn at vi har to leieboere på taket, tett inntil murpipa. De har bodd der hver vår i mange år. Måker i sin skjønne og ufordragelig pakt.
Plutselig begynte de å  kakle og skrike og gikk til  slutt til stupangrep på meg. Litt betuttet måtte jeg gå inn. Da er det som tenkt. 3 små nøster er ploppet ned fra taket i morgentimene. Etter mye om og men ble "ungeflokken" flyttet fra innganspartiet vårt.

Men morgenidyllen ble det brått slutt på. Som et fødselsdagsbarn og attpåtil mamma, startet så resten av morgenen med kakebaking, bollebaking, kakepynting, klesvask, rydding i stue og kjeller, det må "sees ut" når gjestene kommer.

Nå er bursdagen over og gjestene er dratt. Det var kjempe koslig. Hadde også besøk av våre litauske venner. Fikk så fine gaver og nå som lørdagskvelden bare er min, sitter jeg bare og "nyter " igjen.  Kjenner på at jeg er heldig og gledes over nuet. I morgen skal jeg ikke ønske noe om hvordan det skulle ha vært, men være velsignet glad over en ny dag.

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med dagen ;-)
    Sirkelpungane dine blei knallfine.

    SvarSlett
  2. Gratulerer med overstått! Flotte Sirkelpungar.

    SvarSlett

Gran Canaria

I dag er det 3 dager siden jeg kom hjem fra en måned på solens øy. Dagevis med sol og varme, restaurantbesøk, bading og "slaraffen liv&...