tirsdag 7. november 2017

Å strekke ut ei hånd

Dette er nøkkelringer. Mangler bare ringen, he he.
Sydd i bomullslerret og litt applikering. Passser perfekt til husnøkkelen.

 Kom til å tenke på at det er ikke allle så er så heldige at de har sitt eget hjem. I dag fikk jeg en skikkelig tenkevekker da jeg møtte Elena fra Romania som satt utenfor coopen med tiggerkoppen. På dårlig engelsk fortalte hun om barna hjemme i Romania og at hun og mannen hennes var kommet hit for å prøve å tjene penger. De bodde i bilen og lagde mat i skogen på en primus.Våt og kald ute i regnet, med dårlige sko og iskalde fingre. For å gjøre historien kort ble hun og mannen med meg hjem og fikk varm kaffe og et varmt måltid. Det kostet meg så lite i min "overflod". Å strekke ut ei hånd. Ikke minst gi en tigger et smil om ikke annet. De fleste er faktisk mennesker i nød. 
Å så har det blitt litt sying, grytekluter denne gangen. Skal forestille badehus, fri ide etter et bilde.

En fugl i fri fantasi, litt funkis også.
Jeg har bestillt mye sy utstyr på Wish.
 Nåler, glidelås, knapper og tråd er bare en brøkdel av prisen her i Norge. Dette hjelper på når man syr på lavbudsjett. Tror disse blonde glidelåsene er ganske så kostbare her i landet. Fikk 10 stykker til fantasipris.

I denne helga har Saga vært på besøk.  Lykken er å hente barnebarn på skolen, ta dem med hjem og steke pannekaker til middag. Ha en fortryllene aften i høstmørket.1 kommentar:

  1. Plutselig oppdaget jeg en ny blogg, og jeg legger meg til som følger. :-)
    Koselige ting du har laget, både nøkkelringene og gryteklutene. Så snilt av deg å invitere tigger familien med hjem. Mye kjekke sygreier både på Wish og Ebay. Snoper litt der, jeg også. :-)

    SvarSlett

Herlig "landvindsrokk"

  Vi har hatt et par dager som regnet har fosset ned fra alle kanter. Jeg har benyttet dagene  på syrommet selvfølgelig. Men i dag skinner s...