søndag 8. januar 2017

Jula 2016


Det er over for denne gang. Juledagene fløy av gårde og nå er vi sånn noenlunde kommet til hektene igjen. Skjønt vi har ikke endre matvanene enda for det er alltid mye julemat igjen, nå sliter vi litt med å bli kvitt resten. Kan hende  det blir søte egg framover, eller at hønsene får diabetes,

 På en herlig julaften var vi 7 stykker, bare halve slekta men  vi må dele på den også. Uansett var juletreet neste borte i all pakkene og vi holdt på i 3 timer for å bli ferdig.


2e juledag er det familie fest. Da samlet alle her og spiser middag som de siste årene alltid er pinnekjøtt. NYDELIG I ÅR OGSÅ.

Og vi blir flere og flere i familien for hvert år ( heldigvis) Lille Celin var minst bare 10 månder.

Juletret vårt i år var et helt vanlig plast tre og det var akkurat så pent det kunne bli. Myrla pyntet lillejulaften og da fikk jeg virkelig julestemning.
Min vakre mamma på 91 år og Saga og Era. Dette er rikdom.
På håndarbeidsfronten har det ikke blitt mye siste tiden. Men jeg fikk strikket ferdig 2 "Skappelgensrer", 1 Mariusgenser og ett skjerf til jul. Skulle strikke selbuvotter også, men måtte utsette det til i romjula. Dagene strakk ikke til. 
I dag pakkes jul ned. Uheldigvis sliter jeg med en skulderbetennelse og dette går sakte. Må nok ha masse hjelp hvis nissene skal komme seg helt på loftet idag.
Jammen ble det jul i "Lykkeboden" også.

1 kommentar:

  1. Så koselige bilder! Ser at dokker har hatt ei fin jul. :)

    SvarSlett

Klokka stilles fram

No får vi sommertid igjen, klokka stilles en time framover mot lysere kvelder. Solskinnsdager og knallblå himmel. Det er nydelige dager når ...