søndag 17. januar 2016

Tovet Mariusvotter på pinnene....Jeg har vært helt fraværende på sy rommet dette året. Har bare strikket og kosa meg med det.
 6 par mariusvotta er det blitt. Kjæmpe enkel oppskrift på nettet. Mine har jeg tova i vaskemaskina, ble skikkelig små ,men etter noen omganger med tøyinger, ble de akkurat passelig. Tykke og myke og litt lodden som en god vott skal være. Jeg har strikket i Nepal garn fra Myke Nøster på pinner nr 5. Det begynte med at jeg hadde masse garn etter å ha strikket Oslo anorakken til Era og Saga.  Fant ut at garnet passet ypperlig til votter som skulle toves.

Etter dagesvis med barfrost og vind,  8-12 kundegrader og klarvær kom snøen for fullt.  Bare på ei natt var det full vinter. Bilen min liker ikke dette og batteriet er nesten flatt hver morgen. Nytt batteri uten tvil er det eneste som gjelder. Nå er det veldig lyst og fint ute og ungene elsker snøen selvklart. Petter må starte snøfresern som hoster og harker etter å ha stått ubrukt sååå lenge, den var knapt i bruk i fjord (smilefjes).
 Jeg sydde denne toilett veska like før jul, på bestilling fra ei dame som ville gi til svigermor. Håper hun ble fornøyd, av og til er det vanskelig med farger og modell til noen man ikke kjenner.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Herlig "landvindsrokk"

  Vi har hatt et par dager som regnet har fosset ned fra alle kanter. Jeg har benyttet dagene  på syrommet selvfølgelig. Men i dag skinner s...