onsdag 2. desember 2015

"innspurt"

Nå har jeg satt stopp for nye syprosjekter før jul. Skal bare ha ferdiggjort alle prosjektene som er uferdige og det er MANGE.
 Disse sydde jeg til julemessa. Framover blir det litt dukkeklær som jeg har fått bestilling på. Tiden går så rasende fort og  dagene er mikroskopiske og mørke her nord. Kjenner sofa og tv titting frister mer og mer. Holder på med osloanorakker som også skal bli ferdig til jul, men det er en annen historie. Bilder kommer når jeg er ferdig med dem.En bitteliten løper som blir julepresang til ei venninne.

To kjøkkenløpere og grytekluter, solgt.
Jeg har sydd 3 nye toilettvesker på bestilling. Har bare stoff til 2 til så er det slutt på stoffet. Nostalgisk og artig med disse flotte folkevognbussene. Finner så mange fine stoffer på nett. Bare så vanskelig å få handlet fra utlandet mange ganger, moms, porto og toll gjør det ganske dyrt.


I kveld er 2 desember og regnet høljer ned. krafrig vind er det også. Gjelder å holde på hatten. I morgen er det mammas handledag og jeg håper været ikke blir altfor ille. Ha en fin kveld der ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Klokka stilles fram

No får vi sommertid igjen, klokka stilles en time framover mot lysere kvelder. Solskinnsdager og knallblå himmel. Det er nydelige dager når ...