tirsdag 28. april 2015

Flere kortholdere


Disse lommebøkene eller kortholdere om du vil, ble sydd for litt siden, satte i trykknapp idag. En dame på jobb ønsket at jeg skulle ta med meg noen på jobb i morgen. Disse er så enkle at selv far kan sy dem he he he.


Ut på tur med verdens flottaste jenter. Vi bor ved et "eldorado" av ei strand. Langgrunt og nydelig natur. Var særlig fint igår syntes vi men trot det var fordi vi følte at våren var kommet for fullt nå. Sola stekte godt. Måtte bare sitte å nyte det, men jentene lekte i fjæra.
Saga er en ivrig skjell og stein samler. Store plastposer var med for hun skulle ha med masssse hjem.  Era har et litt mer avslappet forhold til akkurat det å samle. Hun er lykkelig over det som skjer akkurat i nuet....

1 kommentar:

  1. Kjempefine kortholdere! Mulig de er så enkle at selv far kan lage de, men ikke jeg. Hadde jeg prøvd meg på dette, hadde du flira deg ihjel. Hehe.

    Søte og fine jenter du har ja! Heldige oss som er mormor og bestemor!

    Klem fra Bente

    SvarSlett

Hønepøne

I går ble disse hønene klekket ut. Hele to stykker som egentlig er grytekluter til påske. Mønstret har jeg funnet på pinterest og er litt mi...