onsdag 4. juli 2012

Blomster i dag.

Vi har fått sommer idag. 23 gr og sol. Dette gjør en forfrosset Helgelenning glad . Selvom dagen min begynte nokså feil i morges, ble den bra likevel. Jeg sliter med magen og for tiden er den helt i ulage for å si det mildt. Kom meg ikke på jobb heller og det er ekkelt i hverfall i dag når vi fikk en sånn nydelig dag. Ikke morro å ringe å si man er syk.

Jeg har tatt bilder i hagen og nå er nesten alt i full blomst. Min hage er vel heller som et villniss, men fin for øyet som ser, he he.
Denne blomsten er stor og umedgjørlig. Vokser som ugress og sprer seg villig. Den er kraftig i stilken og har små torner. Aner ikke hva den heter, noen som vet?.

Lupin er en fullstreffer, vokser som vanlig hvert år.
Må heller ikke glemme Akeleien. Lettstelt plante som bare plopper opp hvor som helst i hagen.

Min hvite Syren lukter nydelig.
Snøballtre.
 Mitt vakre rosetre. Vet ikke navnet på denne heller desverre. Er mange år siden vi kjøpte denne. Merkelig nok overlever den i vårt kalde klima.
Til sist men ikke minst....
Disse koppene med blomser på fikk jeg av min søster i bursdagsgave. Har et litt nostalgisk preg med blondekant øverst på kanten og jeg bare elsker dem.
Dette var etter en liten vandring i hagen i dag, nå er plenen slått og det ser nesten pent ut i mitt villniss.

1 kommentar:

  1. Hei Sølvi! Kjempefine bilder fra hagen din!
    (Lurer på om det nederste er en Rosehagtorn?)

    Som du ser så greide jeg ikke å holde meg borte fra bloggverden. Jeg slettet jo bloggen min, "Bente's Hus og Hage", i fjor, men har nå startet opp i det små, med en ny blogg, som vil bli oppdatert nå og da, når det passer. Jeg er nå i ferd med å lete opp mine gamle bloggvenner. Jeg har lagt bloggen din til i min bloggliste, over blogger jeg gjerne besøker. Håper du vil besøke bloggen min, og gjøre det samme, og legge deg til som følger av min blogg. :o)

    Klem fra Bente

    SvarSlett

Klokka stilles fram

No får vi sommertid igjen, klokka stilles en time framover mot lysere kvelder. Solskinnsdager og knallblå himmel. Det er nydelige dager når ...