lørdag 6. november 2010

Grå, grå dag.

I dag er det ikke mye sol å se. Da er det godt jegi har en hengende i vinduet. Ser ut til å bli en skikkelig grå dag med mye nedbør, regn og snø i skjønn forening se det ut som.
Har brukt morgenen til å sy. Har hatt rydding i kleskapet og fant dette skjørtet som jeg har kortet litt på lengden. Har mange " spøkelser" i kleskapet mitt, og det godt å få ryddet litt. Noe gikk i den store søppelsekken og noe ble (som vanlig) lagt sammen og båret på loftet. Enkelte plagg kan en liksom ikke kvitte seg med, huff, huff. Har jo erfaring med at om et par år blir de samme klærne kastet likevel, men sånn er det bare.
Myrla er her i helga.Hun har tegnet denne flotte katten til meg, artig.

2 kommentarer:

 1. Så fin sol du har! Praktisk med egen sol. :o)

  Myrla var jo kjempeflink til å tegne!

  Her har vi kost oss med pizza hentet fra Milano, og nå er det "Skal vi danse" og "noe rødt i glasset". Deilig med helg.

  Jeg har akkurat flyttet rundt på møblene på halve stua, og skal bytte litt plass på diverse bilder, etter hvert. Artig å "fornye" stua på denne måten.

  God lørdagskveld. Snakkes kanskje i morra.

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 2. Myrla er jo en liten kunstner! Kjenner godt til det med at det er vanskelig å kaste ting ja. Noen ting må bare legges på loftet og "godgjøre" seg litt før de kan kastes :)

  SvarSlett

Klokka stilles fram

No får vi sommertid igjen, klokka stilles en time framover mot lysere kvelder. Solskinnsdager og knallblå himmel. Det er nydelige dager når ...