mandag 28. august 2017

Kveldene er blitt mørkere og vi vet det går mot høst. Bildet er fra Rodal en høstkveld i år. Dette er det fineste stedet jeg vet om. Har hatt så mange turer hit. 

I dag har det vært en fin dag. Ikke så varmt, men fint likevel. Siste krampetrekning dette. Men herlig uansett. 

 Nå er det 3 dager til jeg reiser til Kreta med jentegjengen fra jobb. I 4 år har vi spart til denne turen. Nå er dagen snart her og kofferten er tatt ned fra loftet. Klarer aldri helt å bli enig med meg sjøl om det jeg skal ha med. Ofte blir det unødig "overvekt" som en ikke har bruk for.  Skulle tro en skulle lære etter turer i mange år he he.
Det er alltid et "must" å ha et strikketøy i hendene ihverfall no som det går mot høst. Har så fin og god oppskrift på babysokker. Det er blitt noen i årenes løp. Disse blir til ei lita jente som kom til verden nylig. 


Så er det dissa da fra kvinneklubben Ku. På min tur i skogen ble jeg obs på disse som sto og fulgte meg med øynene. Ser ut som det er ei ammeku og kalven hennes ,( hun til høyre i bildet er sikkert barnevakten) Jeg blir glad av å se slike bilder fra virkeligheten der ku og kalv får være sammen i vår verden der det bare er pengene som rår. Møø er helt riktig å si her. Ha en dyrevennlig aften.
Mai dagene har fløyet.

Her er lille vakre Era, hun har hatt bursdag og er blitt hele 7 år.  Årene siden hun ble født har fløyet av gårde.  Era er et nydelig ...