tirsdag 20. desember 2016

3 dager til jul

Og nissene har flyttet inn. En lang ventetid på mørkloftet er over. Men iår er jeg ikke så lett å overtale, jeg har begrenset mottaket og vært veldig streng mot noen. Molefonken ble en stor horde av glade nisser avvist iår i loftsstigen. Det får være måte på. De innvaderer enkelt vinduskarmer, hyller, skap og bord uten å spørre om det er greit liksom. Neste år sier jeg ...neste år, litt trøst er greit å gi synes jeg...ikke minst for min egen skyld.
Og jula feires også mest fordi vi er omgitt av glade barn og det smitter veldig. Kjenner av og til sitringen jeg kjente som barn og det er en lykke som aldri forsvinner helt, men den avtar med årene.he he.



 Og jeg har strikket, strikket,  rekt opp, sydd masse, brukket nåler og atter sydd. Nå er alt pakket inn i rødt papir og glemt er all frustrasjon som av og til dukker opp når dagene går og man liksom ikke tror man blir ferdig. Genseren til Celin i rosa og hvitt ble mye finere enn bildet. Gleder meg til hun får den.
 Og nye juleputer, sydd i all enkelhet. Mye av alt jeg planlegger blir det ikke tid til desverre. Dagene er så korte og mørket tar mye energi. Nå snur sola i morgen og vi gleder oss allerede.













Og lykkeboden.... stadig nærmere .

Ventemodus.

Etter ukesvis borte fra symaskina kunne jeg ikke holde meg borte fra sy rommet lenger. Der står 3 maskiner, alle ute av kurs for å si det pe...