onsdag 30. november 2016

Nedtellingen har begynt.

 1. Desember i morgen. Har begynt så smått å pynte til jul. Det blir forsåvidt tidligere for hvert år.  Men tenk litt sånn at det er for mye styr for bare ei uke, heller greit å nyte alle lysene og julenissene litt lenger. I år har jeg kun kjøpt tre nye puter. Loftet flyter snart over av julepynt mange tiår tilbake. Tenker hvert år å rydde i julpynten, men det blir bare med tanken. Det er nå sånn at det er minner med julepynten og sånn skal det være. Ny fin pynt har ikke den samme verdien som det vi husker å ha hatt framme hver jul.

Jeg sa forleden at symaskina sikkert fikk hvilt seg framover, men det er det ikke snakk om. Har vært så heldig å vært i Trondheim på Stoff og Stil. Det skulle jeg selfølgelig ikke ha gjort. Nå surrer symaskina hver kveld og jeg syr topper, kjoler, juleputer, toilettvesker og vesker som blir julegave. Fikk mange ideer og det blir flere enn tidligere tenkt som får hjemmesydd under treet i år. Jeg fant så nydelig et globelinstoff som blir veske til venninda mi i Oslo. Sydde den litt stor og med lange hanker så den blir grei å ha over skulderen.
Dessuten er stoffet mye finere i virkeligheten enn på bilde.

Saga fikk holde en ordentlig øgle, men vi måtte være veldig forsiktig så den ikke slapp halen ble det sagt.
Men slangen ville ingen av oss ta i engang. Vi har slangefobi alle sammen he he.


Ha en fin adventstid alle sammen


Mias strikketunika

Ei gammel meierispann med blomster, ganske så vanlig å se for tiden, men jeg husker når det var melk i spannene og hvor tunge de var. ...