fredag 21. oktober 2016

sikksakk løpere

Denne uka har jeg sydd flere sikksakk løpere. Eget mønster som gir flere valgmuligheter.  Nå står julemessa for døra og de som jeg ikke selger havner i den store julegave eska.  Helt supert å begynne å få unna noen julegaver også. Blir masse hjemmeprodusert iår til glede og ergelse he he. Er i full sving med flere strikkeprosjekter også. Må bare tro jeg kommer i mål.

 Den gul/orange er litt høstpreget ellers er jeg såå glad i farger og er ikke redd for å sette sammen det jeg liker i farten,  noe som ikke alltid gir full klaff. Høsten har vært helt uforglemmelig i år. Sol, stille og nydelige fargespill i naturen. Som et sommermenneske jeg er, vil høsten alltid vekke negative følelser i meg, men dog. Når vi har sånne dager må en like det.

Tror ikke slike farger finnes på fargekart?? I dag er det litt landvind ute og jeg tørker klær. 
Det er fredag og fridager venter. Sara kommer ikveld så det blir taco og kos. Og lykkeboden vokser fram, sakte men sikkert.


Mias strikketunika

Ei gammel meierispann med blomster, ganske så vanlig å se for tiden, men jeg husker når det var melk i spannene og hvor tunge de var. ...