fredag 20. februar 2015

Kake med saftig tekst.

Sist jeg bakte marsipan kake var til morsdagen, kunne ikke la være å skrive denne teksten på kaken, Synes det er en tekst som sier alt ( med kjærlighet i " tonefallet" her nord i landet med vårt saftige språk.)
Ellers syr jeg litt i små stunder. Ikke det helt store men symaskina er ihvertfall igang.
Fant et stoff med hekser og troll, passet nok best i "halloween". Smart liten sminkeveske for en "heks".
Fikk denne av Maria og Raymond på morsdagen.
Nå er blomsten død, men fin for å ha lys i.

mandag 9. februar 2015

Med høner og pingviner

 Ei hønepøne toilettveske er ferdig. Var innom den lokale stoffbutikken og fikk kjøpt litt nye stoffer. Et motivstoff med høner med bl.a med meg hjem. Synes stoffet var veldig søtt og resultatet ble ei STOR toilettveske. Har nok 3 meter av det rutete sort og hvite stoffet, så jeg kommer til å sy flere av denne modellen.

På baksiden ser den slik ut. Artig tegneseriestoff som jeg har spart på lenge, av og til er det veldig smart å ha restekasse.

Dette er Esters veske. Hun bestilte den før jul og endelig har jeg sydd den ferdig. Alt går såååå sakte for tiden. Har ikke fått igang kropp og sjel etter jul. Det beste er ofte å se TV og ligge strak ut på sofaen. Blir ikke så veldig sprek skal det fortsette sånn . Nå skal det jo sies at været har vært veldig varierende med speilhålke, snø og stormkast og det frister lite å komme seg ut desverre. Trøster meg med at det blir bedre etterhvert som dagene blir lengre og lysere.
Om vinteren skulle vi alle vært pingviner.
Ha en flott aften

lørdag 7. februar 2015

Mias Teppe

Vi har fått et barn inn i familien, dvs det er ikke helt sant, men vi er såkalte reservebestefoeldre til to små som egentlig kommer fra Litauen, men som er flyttet til Norge. 6 januar ble lille Mia født og jeg har sydd teppe til henne. Er ypperlig til å pakke babyen inn i og er veldig praktisk å ha med på tur/biltur for å ha et underlag ved bleiskift o.l.
Fargevalget var enkelt, men spedde i litt blått for variasjonens skyld.



















Og så har vi hatt besøk av Saga og Era noen dager. I løpet av våren blir det flytting til Sømna for familien og vi gleder oss.  Veldig moro og planlegging pågår for fullt her hjemme. Vi er veldig helldig som får alle tre barnebarn i nærheten og kan nyte besteforeldre-statusen, det er LYKKE det. 


I dag har vi storm her, "ole" feier over oss og det er godt å fyre i ovnen og bare holde seg inne. Sport på Tv og Timba ligger flat ut og koser seg i ovnskroken
Timba er egentlig en pen hund, men han er det vi kaller IKKE FOTOGEN, på bildene er han nesten stygg, huff, fælt sagt, men det er sant. Han er alle tiders turkamerat.



Ventemodus.

Etter ukesvis borte fra symaskina kunne jeg ikke holde meg borte fra sy rommet lenger. Der står 3 maskiner, alle ute av kurs for å si det pe...