tirsdag 29. april 2014

SverigeturSist helg ble det endelig tur til Sverige. Vi har snakket om tur til huset vårt i Tåsjø lenge, men noe har kommet i vegen hele våren. Gledelig var det å kunne ta en tur, selv om det ble såkalt snartur.
Alt var heldigvis fint og da vi kom fram, var det 15 varmegrader og sol klokka 8 om kvelden. Det var faktisk kaldere inni i huset.
Vi hadde bil- henger med og fikk tatt med denne veggreolen også. Den passet så bra, neste gang blir det tatt med en større TV. Nå begynner ting å komme på plass og vi mangler faktisk ingenting i huset vårt.
Vi gjorde ikke noe nyttig denne helga, bare leste, så Tv og koste oss. Lørdagen var vi i Strømsund og fikk handlet masse på Dollarstore, systembolaget og konsum/Ica.


 
Jeg fikk tatt disse bildene av to svaner i et vatn like ved veien. Snakk om nydelige fugler. Prøvde å få til et hjertebilde av svanehalsene og lyktes nesten.

Da vi kjørte over Lifjellet var det reinsdyr i veikanten også.
Fine dyr, men veldig nervøse. Denne løp av gårde med det samme den fikk øye på bilen.
Det var nydelig på Lifjellet. Nok snø til å gå på ski. Mange hadde tatt turen i det fine været, det sto biler i veikanten overalt.

Antar neste gang vi kommer til Sverige er våren kommet for fullt. Planen er å få klippe hekken før den blir for høy igjen. Så er vi spent på salget av huset til Egon. Får vi nye naboer???

Mai dagene har fløyet.

Her er lille vakre Era, hun har hatt bursdag og er blitt hele 7 år.  Årene siden hun ble født har fløyet av gårde.  Era er et nydelig ...