tirsdag 18. mars 2014

Skuldervesker i lappestil.

I helga ble det litt tid til symaskina og syrommet. Dette skulle egentlig bli en lang løper i svart og gult/rødt til jul. I stedet ble det to skuldervesker. Jeg har sagt det før, innfallsmetoden er upåklagelig, passer meg perfekt. Noen som har hørt" veien blir til mens man går". Et passende utsagt i min verden. Er ikke særlig flink til å gå rett fram, mange side veier lurer og jeg er nysgjerrig nok til å ta disse små avstikkerne. Ikke alltid med like heldig utfall. Thi hi hi.


Men synes selv veskene ble akkurat passe fine. Med glidelås og lang skulderreim for å henge over skulderen.


Nå som vi fikk dette lille fjonet med snø, ble det fint å ta bilder ute. Sola varmet litt i dag og jeg måtte stå litt på altanen og kjenne på følelsen. Blir glad langt inne i sjela.


 Nå som det er lyst og trivelig, kommer arbeidslysten også sigende.  Har sååå mange prosjekt, blir godt å komme i gang. Skal bestille noen nye stoffer fra "Stoff og Stil" også. Og mangler jeg masse sy tilbehør, da er det supert å kunne bestille på nettet. 


Sexige sydentruser

  Når en tar hva en har og lager bursdagspresang kan utfallet bli så ymse. Denne sydde jeg til svigerinna mi. Hun feirer bursdag på Kreta...