tirsdag 15. oktober 2013

Stjerneløper

Nå som dagene er kortere og kveldene noe lengre blir det ekstra tid til å være på syrommet. Fant en ny og artig måte å sy stjerner på.  Ble ganske så fornøyd med resultatet. Denne ble veldig julete, men nå nærmer vi oss jo uansett.
Jeg fikk bestillinger på 10 par grytekluter i helga fra en kunde som har kjøpt grytelapper hos meg i mange år. Jeg sydde tre par i denne utgaven. (bilder kommer) Av og til er det litt problem å finne ut nye modeller. Jeg er ikke særlig flink til å kopiere andre eller sy etter modeller/mønstre andre har laget.
En mørkeblå spisebrikke ble til en liten toilettmappe med en applikert blomst på. Ganske greit å sy av spisebrikker, de er nemmelig quiltet sammen og en trenger ikke verken fore eller vatt. En fargerik toilett veske  av et stoff jeg har hatt liggende i mange år,  Blir nok en julegave denne.


Mange av stoffene jeg har  er noe "oppbrukt" for å si det sånn.  Skulle gjerne hatt litt nytt. Kunne vært morsomt å hatt noen i nærheten til stoffbytte.
Ellers er det høst ute, vått, kjølig og guffent. Kjenner ingen steder at jeg liker denne årstiden. Kanskje er jeg ment som ei bjørnebinne og skulle gått i hi når vinteren kom. Å så våknet ut på våren, mange kilo lettere, frisk og pigg og uthvilt.,  Hm, virkeligheten er noe annenledes dessverre.

Mai dagene har fløyet.

Her er lille vakre Era, hun har hatt bursdag og er blitt hele 7 år.  Årene siden hun ble født har fløyet av gårde.  Era er et nydelig ...