torsdag 28. mars 2013

TOILETTVESKE.

 
Yvonne ønsket seg toialettveske som skulle være litt romslig. Den er sydd i ubleket lerret og quiltet sammen med vatt og for. Det er ingen lommer inni desverre. Blir så vanskelig når veska skal qviltes. På  nettet fant jeg disse fine gamle bildene som jeg skreiv ut på fotopapir. For å gjøre veska litt mer personlig klippet jeg ut en stor Y som jeg sydde på med tett sting.
 

I dag er første fridagen i påska og jeg våknet med litt sår hals og snue. Kan ikke tro jeg blir sjuk i påskehelga som jeg har gledet meg til å ha familie og barnebarn hjemme. I dag skinner sola fra blå himmel og det blir en flott dag.
Jeg har strikket votter til Saga og Era. Blir supert nå i påska. Håper været holder og vi kan grille på fjæra en dag.
Era som er minstejenta får et par grønne og et par lilla.


Med dette ønskes alle ei flott påske.
 

Mammaeer synes ull er best og de blir ikke så fort våte heller som polvottene. I tillegg får småbarn bedre gripeevne med ullvotter når de leker ute.

tirsdag 26. mars 2013

DIY

Jeg er akkurat våknet av dvalen. En nesten tre måneder lang apatisk tilstand uten noe som helst fornuftig foretagende. Slå den... Jeg har nesten ikke kunne kjenne meg selv igjen.
 Datt helt i hop etter jul og har mer eller mindre ligget på sofaen i alle fri stunder jeg har hatt, ikke rørt hverken symaskina eller vært på syrommet. Håper jeg med dette holder på å våkne til liv igjen. Måtte bare bevise det med disse bildene av sist sydde.
Dette er to buksebein av lin faktisk. Nederst i beina var det en ferdig løpegang med bånd , ja alt bare ropte på å bli til noe i en fei. Med litt fantasi og en rosa og hvit prikket stoffbit klarte jeg å klippe ut bokstaver til to skoposer. Kunne ikke vært enklere. Nesten som jeg følte en enorm lettelse etterpå... var nesten redd jeg ikke skulle klare å begynne å sy igjen.

 Nå håper jeg sola og lyset vi fått skal sakte men sikkert få meg på beina igjen bokstavelig talt.
Disse sko posene skal henge i den nye skyvedørsgarderoben som bare er på skisseblokka enda, skjønt den er bestillt.
I morgen er siste arbeidsdagen og jeg ser fram til noen fridager sammen med familien.
 

Ventemodus.

Etter ukesvis borte fra symaskina kunne jeg ikke holde meg borte fra sy rommet lenger. Der står 3 maskiner, alle ute av kurs for å si det pe...