onsdag 4. juli 2012

Blomster i dag.

Vi har fått sommer idag. 23 gr og sol. Dette gjør en forfrosset Helgelenning glad . Selvom dagen min begynte nokså feil i morges, ble den bra likevel. Jeg sliter med magen og for tiden er den helt i ulage for å si det mildt. Kom meg ikke på jobb heller og det er ekkelt i hverfall i dag når vi fikk en sånn nydelig dag. Ikke morro å ringe å si man er syk.

Jeg har tatt bilder i hagen og nå er nesten alt i full blomst. Min hage er vel heller som et villniss, men fin for øyet som ser, he he.
Denne blomsten er stor og umedgjørlig. Vokser som ugress og sprer seg villig. Den er kraftig i stilken og har små torner. Aner ikke hva den heter, noen som vet?.

Lupin er en fullstreffer, vokser som vanlig hvert år.
Må heller ikke glemme Akeleien. Lettstelt plante som bare plopper opp hvor som helst i hagen.

Min hvite Syren lukter nydelig.
Snøballtre.
 Mitt vakre rosetre. Vet ikke navnet på denne heller desverre. Er mange år siden vi kjøpte denne. Merkelig nok overlever den i vårt kalde klima.
Til sist men ikke minst....
Disse koppene med blomser på fikk jeg av min søster i bursdagsgave. Har et litt nostalgisk preg med blondekant øverst på kanten og jeg bare elsker dem.
Dette var etter en liten vandring i hagen i dag, nå er plenen slått og det ser nesten pent ut i mitt villniss.

Mai dagene har fløyet.

Her er lille vakre Era, hun har hatt bursdag og er blitt hele 7 år.  Årene siden hun ble født har fløyet av gårde.  Era er et nydelig ...