fredag 9. mars 2012

Gamle bilder.


I den siste tiden har jeg hadd rydding i skuffer og skap. Ble sittende og se i gamle album og drømte meg helt vekk. Her er Raymond som baby. Han er nå nettopp fylt 25år.
Tim var 11 år da Raymond ble født.
Raymond på dåpsdagen.
Av og til skulle jeg gjerne ha skrudd tiden tilbake.


søndag 4. mars 2012

Kjole til Era Madelen

Jeg sydde en kjole til Era på 9 måneder like etter jul. Faktisk er det et avlagt skjørt fra 90 tallet som ble brukt i mangel på annet stoff.
Sydde hjerter i samme stoff som kantingen for å pynte den bak også
Vi har dessuten hatt en fin dag i dag med litt sol og svak vind. Har tørket klær på klessnora i dag for første gang i år. Herlig å ta inn tørt tøy med lukt av himmel og hav.
(Best å passe på før bonden starter kuskjitspredningen). 


fredag 2. mars 2012

Vår Måned Mars.

FORRIGE HELG HADDE VI NYDELIGE DAGER I SVERIGE. Med 19 kuldegrader på morgenen og skarve 3 når sola kom opp.
Det var mye snø rundt huset vårt, men vår snille nabo Egon hadde fikset det. Han hadde brøytet helt fram til døra og attpåtil tent opp i ovnen til vi kom. Snakk om luksus.Høye brøytekanter over Lifjellet.


Symaskina mi har hatt hvileperiode. Jeg har hatt sytørske og bloggtørke disse to vintermåndene. Har ligget i dvale for å si det sånn. Nå er sola kommet høyere på himmelen og jeg kjenner jeg våkner til liv igjen.
Jeg har sydd en kåpe til Saga. Hadde kjøpt dette stoffet på Stoff og Stil for lenge siden.  Nå viste det seg at det passet perfekt til å sy et barneplagg av. Jeg hadde en mønster fra et gammelt "alt om håndarbeide" som jeg tok utgangspunkt i. Ble veldig fornøyd med den.
Dette bildet kom på mobilen min i ettermiddag. Da hadde Saga fått pakken og kåpa passet perfekt..

Ventemodus.

Etter ukesvis borte fra symaskina kunne jeg ikke holde meg borte fra sy rommet lenger. Der står 3 maskiner, alle ute av kurs for å si det pe...