fredag 21. oktober 2011

Et sommerhus i Sverige

En drøm har gått i oppfyllelse. Vi har fått oss sommerhus i Sverige. Nærmere bestemt Kyrktåsjø i Strømsund kommune. Huset er bygd i 1948, er et murhus og godt vedlikeholt. Det er 84 kv.m og har 2 soverom, stue, kjøkken og bad. Det er et godt hus å være i, jeg følte meg hjemme fra første gang vi var der.  Hovedveien går like nedenfor huset.  Vi har fin utsikt over vakre Tåsjø. Like bortenfor ligger "Hembygdsgården", kan vel kalle det mest for et slags museum.

Vi har ikke flyttet så mye saker og ting fra Norge enda, det meste er kjøpt på "loppis". I Sverige er et eldorado av bruktbutikker og loppemarkeder. Kan finne det meste man trenger, med litt oppussing og rengjøring blir det en herlig blanding som ikke koster allverden.
  • Kjøkkenet inneholder masse skapplass. Blir nok malt hvitt til våren vil jeg tro. Synes ikke grønnfargen var særlig fin.
     På veggene var det gul tapet med solsikker. Lurer på om det også blir endret på....Det var kjøleskap og komfyr som heldigvis var ganske nytt.
Stua er ganske stor med vedfyring og nytt pipeanlegg. Parkett på gulvet i stua. Rensten av gulvene er gulvbelegg og klikklaminat tror jeg.
Jeg gleder meg til alle avslappende og herlige dager i ferie og fritid.

Mai dagene har fløyet.

Her er lille vakre Era, hun har hatt bursdag og er blitt hele 7 år.  Årene siden hun ble født har fløyet av gårde.  Era er et nydelig ...