søndag 14. august 2011

En struts

Jeg var i Namskogan familiepark forleden og strutsen var faktisk det dyret som fanget min interesse aller mest. Den lange halsen, store runde øyne og store føtter. Veldig spesiell og den kom så nærme og jeg fikk virkelig se den på nært hold.
Likeom hjørnet var denne store, stygge minigrisen. Ble nesten flirfull når noen på siden av meg sa den var sååå søt.
Bamsefar kom også tusslende fram, ville nok likt å fått en bit av oss alle som sto der og strirret på den. Jeg synes litt synd på alle dyrene som holdes fanget, egentlig er ikke dyrepark noe for meg ( det ser jeg i ettertid).

Dette vortesvinet så imidlertid ut til å gi "blanke" i oss alle. Bedagelig lå den i skitthaugen og løftet ikke på et øre.
Nå er det masse annet å gjøre i parken enn å se på dyrene. Myrla og Daniel var ute og padlet. Maria og Raymond i tråbåten. Det er fint tilrettelagt for en lang dag i parken. Rundt om er det mulighet for grilling og  kaffekos mellom øktene. I det hele tatt er det en flott plass med masse aktiviteter både for barn og voksne.

Mai dagene har fløyet.

Her er lille vakre Era, hun har hatt bursdag og er blitt hele 7 år.  Årene siden hun ble født har fløyet av gårde.  Era er et nydelig ...