søndag 14. august 2011

En struts

Jeg var i Namskogan familiepark forleden og strutsen var faktisk det dyret som fanget min interesse aller mest. Den lange halsen, store runde øyne og store føtter. Veldig spesiell og den kom så nærme og jeg fikk virkelig se den på nært hold.
Likeom hjørnet var denne store, stygge minigrisen. Ble nesten flirfull når noen på siden av meg sa den var sååå søt.
Bamsefar kom også tusslende fram, ville nok likt å fått en bit av oss alle som sto der og strirret på den. Jeg synes litt synd på alle dyrene som holdes fanget, egentlig er ikke dyrepark noe for meg ( det ser jeg i ettertid).

Dette vortesvinet så imidlertid ut til å gi "blanke" i oss alle. Bedagelig lå den i skitthaugen og løftet ikke på et øre.
Nå er det masse annet å gjøre i parken enn å se på dyrene. Myrla og Daniel var ute og padlet. Maria og Raymond i tråbåten. Det er fint tilrettelagt for en lang dag i parken. Rundt om er det mulighet for grilling og  kaffekos mellom øktene. I det hele tatt er det en flott plass med masse aktiviteter både for barn og voksne.

lørdag 6. august 2011

Er i gang med et nytt lappeteppe.

Det har ikke blitt mye tid til blogging den siste tiden. Har eldste sønnen med familie hjemme på ferie og jeg elsker rollen som bestemor. Allikevel har jeg hatt mine stille stunder på syrommet og begynt på et nytt sengeteppe. Det tar tid, men det er alltid spennende og er like spent hver gang hvordan resultatet blir. Som vanlig syr jeg etter innfallsmetoden, denne gangen i rosa toner med litt innslag av blått.
Jeg la de bitene som var ferdige i tilfeldig rekkefølge på altanen i går, bare for å danne meg et bilde av hvordan det blir.Fanr ut at jeg hadde ganske mange lapper igjen å sy. Fikk et par timer på syrommet i dag også.

I og med at jeg delvis har tømt stofflageret mitt med rosafargen, var jeg inne på en stoffbutikk på nettet og bestillte litt nytt. Vi som er stoffgale får nesten abstinest når vi ser enkelte farger i stoff utvalget krymper, thi hi.
Og så er det bestemorrollen, den beste av alle. Her er trekløveret med jentene. Era Madelen, hun er mitt tredje barnebarn og er snart 3 mnd.


Saga 2 år

Myrla 8 år



 
I morgen drar vi til famileparken i Namskogan, håper på godt vær og at jeg får tatt masse fine bilder.




.

Ventemodus.

Etter ukesvis borte fra symaskina kunne jeg ikke holde meg borte fra sy rommet lenger. Der står 3 maskiner, alle ute av kurs for å si det pe...