torsdag 23. september 2010

Vi har nettopp kommet hjem fra ferie på Rhodos.2 uker med sol og varme gjorde godt uten tvil. Men likevel føltes det godt å komme hjem. Ikke minst til alle som ventet på oss og som virkelig var glade for å ha oss hjemme igjen.  Til og med katten satte pris på det.
Øya er ikke så stor og vi kjørte rundt på kryss og tvers.
 Veldig fint på Rhodos og mange vakre små landsbyer. Vi bodde på et lite hotell på vestkysten som heter Katia. Mye vind, men det var bare behagelig i varmen. I gamlebyen i Rhodos by var gatene bekledd med små rullesteiner som var blankslipt av alle turistene som besøker byen.
Meg og Karin ved et "argus øye" som var malt på et tre i gamle byen.
Sommerfugler fra "Sommerfuggeldalen"
Var også¨på vinsmaking.
Vakker keramikk fra Rhodos. Men vanskelig å kjøpe med hjem pga tyngden og ikke minst spørsmål om det "overlever" flyreiser.

Det meste av blomster og gress er tørket ut så seint på høsten, men noe lever likevel i tørr og karrig jord.
Etter timesvis i bil og varme er det vidundelig å vippe av sandalene under bordet og ta en iskald øl. 

onsdag 1. september 2010

Første høstdag idag.

Ganske kjølig og det kjennes at sommeren er over. Snart blir det Rhodos for vår del og jeg MÅ begynne å glede meg. Har jo ventet på denne turen siden 17 januar iår, så det er litt rart ventetiden snart er over, he he.,

Har sydd litt de siste kveldene. Blir litt lengre kvelder nå som det mørkner tidligere og da blir det inneaktivitet på syrommet. Litt dukkeklær ble det også.
Veskene med hanker er ganske store og rommelige og er ypperlig til en handletur på byen om så var. Tror det blir noen sånne under juletreet i år.

Ventemodus.

Etter ukesvis borte fra symaskina kunne jeg ikke holde meg borte fra sy rommet lenger. Der står 3 maskiner, alle ute av kurs for å si det pe...